O inițiativă BoardGames BLOG

In luna octombrie 2014, impreuna cu Lucian Pleianu si Mihai Ungureanu (membri in juriul Jocul Anului in Romania), am inmanat in cadrul Targului International Spiel, in mod oficial, trofeele Jocul Anului in Romania 2013.

Din pacate, designerul jocului de societate Augustus (Rise of Augustus), Paolo Mori, nu a putut ajunge la targ. Placerea de a primi trofeul categoriei Jocul Anului in Romania 2013 – Incepatori, a revenit lui Yves Menu (editura Hurrican).

 

De la stanga la dreapta: Yves Menu, Costin Manolescu, Lucian Pleianu, Mihai Ungureanu

Pentru a inmana trofeul Jocul Anului in Romania 2013 – Avansati, castigator fiind board game-ul Madeira, ne-am intalnit cu cei doi designeri, Nuno Bizarro Sentieiro si Paulo Soledade, dar si cu Mariano Iannelli, graficianul jocului si conducatorul editurii What’s Your Game? .

 

De la stanga la dreapta: Mihai Ungureanu, Paulo Soledade, Mariano Iannelli, Nuno Bizarro Sentieiro, Lucian Pleianu si Costin Manolescu

Placheta cu mentiunea pentru Cel mai bun joc in limba romana – Tzolk’in: Calendarul Maias, realizat de designerii Daniele Tascini si Simone Luciani, a fost oferita in cadrul evenimentului Lex Hobby Con 2014, organizat de Lex Hobby Store la Iasi. Tzolk’in: Calendarul Maias este produs de editura Lex Games.

 

De la stanga la dreapta: o frumoasa maiasa, Alexandra Vieru si Alexandru Trofin (Lex Games), Costin Manolescu, o a doua maiasa frumoasa

 

Multumim tuturor celor care sunt pasionati de jocurile de societate si sustin proiectul Jocul Anului in Romania prin propunerea / nominalizarea jocurilor in fazele de nominalizare!

 


*