O inițiativă BoardGames BLOG

Dupa cum v-am anuntat, in acest an a avut loc a doua editie a premiilor Jocul Anului in Romania. In perioada urmatoare, in cadrul targului international Spiel 2013, impreuna cu o parte din membrii juriului Jocul Anului, vom inmana in mod oficial doua trofee pentru cele doua categorii de premii si o placheta pentru mentiunea din partea juriului.

La categoria Jocul Anului in Romania 2012 – Incepatori, Star Wars: X-Wing Miniatures Game a fost ales castigator. Trofeul va fi inmanat lui John Grams, Senior VP Business Development, Fantasy Flight Games.

Trofeu Jocul Anului in Romania 2012 – Incepatori

Tzolk’in: The Mayan Calendar a fost ales castigator la categoria Jocul Anului in Romania 2012 – Avansati. Pentru inmanarea trofeului ne vom intalni cu designerii jocului, Daniele Tascini si Simone Luciani.

Trofeu Jocul Anului in Romania 2012 – Avansati

Urzeala Tronurilor: jocul pe tabla, realizat de designerul Christian T. Petersen si produs in limba romana de cei de la Cutia.ro (Lineart SRL), a reusit sa atraga atentia si sa castige mentiunea din partea juriului pentru Cel mai bun joc in limba romana 2012. Aceasta placheta ii va fi inmanata lui Andras Tanczos, administrator Lineart SRL (Cutia.ro).

Mentiunea juriului – Cel mai bun joc in limba romana 2012


*