O inițiativă BoardGames BLOG

Start Nominalizari Jocul Anului 2011

Da! A venit momentul mult asteptat al Nominalizarilor pentru Jocul Anului in Romania, editia 2011!

Timp de o luna de zile, 1 – 29 februarie 2012, puteti nominaliza jocurile preferate, cate 5 titluri pentru fiecare din cele 3 categorii:
1. Jocul Anului
2. Jocul Anului pentru Avansati
3. Jocul Anului pentru Copii

Nominalizarile vor putea fi facute prin comentarii pe Pagina Dedicata sau pe Pagina de Facebook.

Nominalizarile pot fi facute pe baza urmatoarelor 3 liste pentru fiecare categorie in parte:

1. Lista Generala jocuri lansate in 2011 – cuprinde jocuri ce au pagina pe Board Game Geek, au fost votate de minim 5 utilizatori si nu sunt extensii ale jocului de baza. Accesati aceasta lista direct pe Board Game Geek.

2. Lista Jocuri pentru Avansati lansate in 2011 – cuprinde jocuri ce au pagina pe Board Game Geek, au Average Gameplay Weight peste 2.8, au fost votate de minim 5 utilizatori si nu sunt extensii ale jocului de baza. Accesati aceasta lista direct pe Board Game Geek.

3. Lista Jocuri pentru Copii lansate in 2011 – cuprinde jocurile din categoria Children’s Game (Jocuri pentru Copii) de pe Board Game Geek care au fost votate de minim 5 utilizatori si nu sunt extensii ale jocului de baza. Accesati aceasta lista direct pe Board Game Geek.

Nota: Listele sunt orientative, se pot propune si alte jocuri lansate in 2011 in cazul in care acestea nu se afla in listele noastre, dar pentru care se poate verifica anul lansarii.

Comments are closed.