O inițiativă BoardGames BLOG

Premiile

Premiile “Jocul Anului in Romania” sunt acordate momentan pentru 4 categorii de jocuri.

Cel mai important premiu este “Jocul Anului” in care jocurile de societate apreciate sunt nominalizate in fiecare an, urmand ca dintre acestea sa fie ales unul singur.

Al doilea premiu este “Jocul Anului pentru Copii” in care sunt nominalizate cele mai interesante jocuri pentru copii lansate in anul anterior, urmand ca dintre acestea sa fie ales unul singur. Al treilea premiu este “Jocul Anului pentru Avansati” la care sunt nominalizate jocurile de societate pentru avansati, complexe, urmand ca dintre acestea sa fie ales unul singur.

Al patrulea premiu este “Cel mai bun joc in limba romana“, acesta fiind un premiu special, acordat celui mai bun joc in limba romana ce a fost lansat pe piata romaneasca in perioada 01.01.2005 – 31.12.2011. Aceasta categorie va avea reguli speciale pentru prima editie a acestor premii (2011) si va include cele mai cunoscute jocuri ce au regulament tiparit in limba romana si componente cu text in limba romana (acolo unde este cazul).

Nominalizarile

Nominalizarile se fac prin propuneri primite de la cititorii pasionati de jocurile de societate. Daca aveti nelamuriri, intrati in legatura cu noi folosind sectiunea de Contact.

Propunerea nominalizarilor va avea loc in fiecare an, in perioada 1 februarie – 28 februarie (sau 29), aceasta avand loc pe acest site in sectiunea indicata si pe pagina de Facebook.

Centralizarea tuturor propunerilor si anuntarea nominalizarilor se va face de catre echipa BoardGames BLOG in perioada 1 martie – 7 martie.

Dupa publicarea listelor cu jocurile finaliste (cate 5 pentru fiecare categorie) cititorii vor putea vota jocul preferat din fiecare categorie in perioada 8 martie – 31 martie pe acest site in sectiunea indicata sau pe pagina de Facebook.

Validarea jocurilor propuse se va face cu pagina respectivelor jocuri de societate de pe site-ul BoardGameGeek si paginile oficiale ale acestora.

Nominalizarile pentru categoria speciala “Cel mai bun joc in limba romana” vor fi facute de noi, membrii echipei BoardGames BLOG.

Anuntarea castigatorilor

Anuntarea castigatorilor se va face dupa data de 1 aprilie, dupa strangerea tuturor voturilor inregistrate pe acest site cat si pe pagina de Facebook.

Fiind un proiect nou, ne rezervam dreptul de a schimba oricand acest regulament si asteptam sugestii pentru imbunatatirea sistemului de vot.

Comments are closed.